KemiKONSULT.se

Hemsida - ert ansikte utåt.

Idag har nästan alla företag en hemsida som när den fungerar bra är ett ställe där företaget informerar kunder om sin verksamhet och sina produkter/tjänster. En bra hemsida skall vara överskådlig, lättnavigerad och innehålla aktuell information - en inaktuell hemsida som inte har uppdaterats på länge eller inte fungerar med moderna web-läsare är dålig reklam för företaget.

Det finns många, mer eller mindre seriösa, företag som erbjuder sina tjänster till andra företagare för att göra hemsidor åt dem. I bästa fall brukar detta resultera i visuelllt ganska snygga hemsidor som dock oftast missar det mest väsentliga: Att sätta informationen i centrum.

KemiKONSULT kan, med utgångspunkt från era produkter och tjänster, bygga en speciellt anpassad hemsida gentemot era kunder. Fokus för denna sida kommer att vara den information ni vill få ut och inte att få plats med så många häftiga designelement som möjligt. I stället lägger vi krutet på att göra en tydlig och lättnavigeerad hemsida som är lätt att uppdatera. Vi erbjuder också lösningar för att ni själva skall kunna hålla sidan uppdaterad. Kontakta oss och berätta om era behov.

Två hemsidor vi nyligen har gjort:

decoration
decoration